Acasă » Interactivități pentru elevi, profesori, părinți…

Interactivități pentru elevi, profesori, părinți…

Inaugurăm o nouă secţiune a site-ului nostru cu scopul de a îi mobiliza și încuraja să interacționeze pe toţi cei implicaţi în procesul educațional.

Periodic, aici vor fi postate probleme şi provocări pentru elevii, profesori și părinți. Temele propuse vor fi astfel concepute încât să implice şi elevii şi părinţii, totul fiind sub monitorizarea cadrului didactic ce a iniţiat provocarea. Elevii vor putea posta prin intermediul comentariilor răspunsuri sau cereri de lămuriri care îi vor ajuta în demersul lor de a rezolva problema.

Temele pot fi rezolvate şi de către echipe de elevi, formate în urma postărilor/anunţurilor de la clasă ale cadrului didactic iniţiator.

Aşteptăm cât mai multe propuneri de probleme şi provocări din partea dascălilor şcolii noastre. Lansați ideile pe email la secretariat@scoalapetreghelmez.ro

problema saptamanii


Lasă un comentariu

Facebook

O vizită plăcută! ... See MoreSee Less

12  ·  

View on Facebook

Scoala Petre Ghelmez a distribuit fotografia postată de Ministerul Educației Naționale-România. ... See MoreSee Less

Reînscrierea copiilor care frecventează grădinița în acest an şcolar şi doresc să o frecventeze şi în anul şcolar 2017-2018 începe în data de 8 mai, în timp ce înscrierea copiilor nou-veniţi se va derula începând cu 22 mai. Aceste informații precum și alte detalii importante privind (re)înscrierea în grădiniță în anul 2017 sunt cuprinse în adresa către inspectoratele școlare județene publicată aici, în format pdf: bit.ly/2poZP3v. [foto via snapwire]

12  ·  

View on Facebook

Iubindu-ne unii pe alții vă spunem într-un glas, Hristos a înviat! ... See MoreSee Less

1  ·  

View on Facebook

Hristos a inviat! Sarbatori binecuvantate! ... See MoreSee Less

1  ·  

View on Facebook

Scoala Petre Ghelmez a adăugat o fotografie nouă în albumul Fotografii din cronologie. ... See MoreSee Less

1  ·  

View on Facebook