Acasă » evenimente » OPȚIONAL ,,JOC ȘI CREATIVITATE”

OPȚIONAL ,,JOC ȘI CREATIVITATE”

Începând cu 1 martie 2017 se va desfășura opționalul gratuit cu titlul ,,Joc și creativitate” în cadrul programului Școală după școală. Motto-ul opționalului este: „Jocul este şi o pregătire pentru viața de mai târziu, dar mai presus de toate, el este însăşi viața copilului”. (Mc. Dougall).

Opționalul ,,Joc și creativitate” își propune să dezvolte copiilor imaginația, capacitatea de gândire și inteligența emoțională utilizând jocuri atractive. Jocul este o dimensiune fundamentală omului indiferent de vârstă, căci jocul cultivă imaginația, spiritul de competiție, de prietenie și intrajutorare, dar, fără îndoială și inteligența. Jocul este însăşi esenţa copilăriei.

Facebook

O vizită plăcută! ... See MoreSee Less

12  ·  

View on Facebook

Scoala Petre Ghelmez a distribuit fotografia postată de Ministerul Educației Naționale-România. ... See MoreSee Less

Reînscrierea copiilor care frecventează grădinița în acest an şcolar şi doresc să o frecventeze şi în anul şcolar 2017-2018 începe în data de 8 mai, în timp ce înscrierea copiilor nou-veniţi se va derula începând cu 22 mai. Aceste informații precum și alte detalii importante privind (re)înscrierea în grădiniță în anul 2017 sunt cuprinse în adresa către inspectoratele școlare județene publicată aici, în format pdf: bit.ly/2poZP3v. [foto via snapwire]

12  ·  

View on Facebook

Iubindu-ne unii pe alții vă spunem într-un glas, Hristos a înviat! ... See MoreSee Less

1  ·  

View on Facebook

Hristos a inviat! Sarbatori binecuvantate! ... See MoreSee Less

1  ·  

View on Facebook

Scoala Petre Ghelmez a adăugat o fotografie nouă în albumul Fotografii din cronologie. ... See MoreSee Less

1  ·  

View on Facebook